Information

Forhold dig opdateret med vores åbningstider

Information

Betalinger

Ved behandlingens afslutning udskrives regningen i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, de er baseret på kontant betaling.

Betalinger foregår kontant, med MobilePay eller med DanKort. Klinikken har elektronisk afregning med sygesikringen Danmark. Vi har samarbejdsaftale med Dansk Tandforsikring.

Ved større/længerevarende behandlinger betales a-conto, så dine indbetalinger hele tiden er ajour med dine udførte behandlinger.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at benytte den tid, vi har afsat til dig, vil vi bede dig om at ringe til os så hurtig som mulig.

Dette giver os de bedste betingelser for at give tider til en anden patient. Modtager vi afbud senere end 24 timer før, kan vi se os nødsaget til at tage honorar for den tabte tid.

Udeblivelser

Hvis du udebliver fra en aftale, har vi ret til et honorar, som er fastsat mellem den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforsikring. Da der er tale om betydelige omkostninger ved en “tom stol” vil du modtage en regning ved udeblivelse fra aftalt tid.

Vi vægter tilfredsheden højt

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med behandlingen

Vi vil gerne hjælpe dig med at få gode og stærke tænder og dermed en god livskvalitet. Kontakt os nu og lad os hjælpe dig.